NOBRX Communicatie
NOBRX
In het kort
 
   
all the tricks
Fullservice
Gericht en snel werken
Dezelfde taal en visie
Geen rompslomp
3B Branding©
 
   
without the bricks
Zelfstandige specialisten
De beste opstelling
Vergaande integratie
Rentmeesterschap
Prestatieloon
 
   
in eigenhuis  
NOBRX in eigen huis
Er zijn vele mogelijkheden om goed met een reclamebureau samen te werken. En elke manier heeft zo zijn voor- en nadelen. Dankzij de structuur van NOBRX kan er echter ook vanuit een heel andere invalshoek naar de organisatie van de communicatieafdeling gekeken worden. Waardoor het misschien helemaal niet zo voor de hand blijkt te liggen dat u zelf een hele ommunicatieafdeling optuigt.


Samenwerking

Met name voor startende ondernemingen en middelgrote ondernemingen die in een veranderingsproces zitten of snel groeien, kan insourcing van de communicatiediscipline een uitstekend alternatief zijn. Zo haalt u senior marketing- en communicatieondersteuning in huis, zonder daarvoor een fulltime functionaris aan te hoeven stellen.

Advies, ontwikkeling en organisatie van de communicatie, vormen doorgaans geen dagtaak. Het regelen en uitvoeren van de plannen meestal wel. Juist daarom kan een combinatie van insourcing van de communicatie met interne verankering en ondersteuning zeer efficiënt uitpakken. De lijnen zijn korter en de betrokkenheid is hoger. Waardoor u het inzetten van NOBRX al snel terug verdient.

 

  brothers in arms
Korte lijnen met

Onze ervaring
Wat we niet doen
 
  links
 
  contact


 

 

 


Samenwerking
Klik op afbeelding voor een
groter formaat.Afwegingen
Klik op afbeelding voor een
groter formaat.