NOBRX Communicatie
NOBRX
In het kort
 
   
all the tricks
Fullservice
Gericht en snel werken
Dezelfde taal en visie
Geen rompslomp
3B Branding©
 
   
without the bricks
Zelfstandige specialisten
De beste opstelling
Vergaande integratie
Rentmeesterschap
Prestatieloon
 
   
in eigenhuis  Brothers in arms

De kern van NOBRX bestaat uit enkele senior professionals die weliswaar niet bij elkaar in dienst zijn, maar die wel graag met elkaar samenwerken.
De basisbezetting zal in principe bestaan uit een creatief zwaargewicht en de rentmeester die gezamenlijk het proces aansturen.

Rob Wehkamp
Rentmeester

Client service/strategie (1978) bij SellMore, GO/Needham, PPGH/BBDO. Management verantwoordelijk bij Ogilvy&Mather, Inízio design, PMSvW/Young&Rubicam en Satama Interactive. Initiatiefnemer van NOBRX. Allround ervaring in advertising, design en interactieve communicatie. Studie Merkmanagement aan de Universiteit van Groningen. Werkte voor o.a. KPN, Shell, Compaq, IBM, Grolsch, Unilever, Kimberly Clark, Quacker, ABN AMRO, AZG, Stimorol, Saab, Lancia en DutchBird.

Terug naar boven

Bert Rorije
Creatief strateeg

Art director/creative director (1970) bij JWT, Young&Rubicam, FHV/BBDO, TBWA Saatchi&Saatchi. Sinds ruim 10 jaar zelfstandig consultant voor positionering, strategie concept en art. Veelvuldig bekroond voor zijn werk. Parttime docent Communicatie aan de Koninklijke Academie Den Haag.
Werkte o.a. voor Philips, Rabobank, Albert Heijn, KPN, Unilever, De Nederlandsche Bank, Aegon, Politie A’dam en ABN AMRO.


Robert Crain

Design consultant / Designer

O.a Inízio design (senior designer), VBAT/Enterprise (creative director) en Satama Interactive (creative director). Ruim 10 jaar ervaring in concept en design in grafische, multimedia en internet omgevingen. Parttime docent Communicatie en Design aan de Hogeschool van Utrecht. Werkte o.a. voor Kluwer, Swets, Real, ABN AMRO, Holland Casino, Audi, Getronics TomTom en DutchBird.

Terug naar boven


Mr (X) Operationeel

Operationeel alleskunner

Meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Verantwoordelijk geweest voor de commerciële, financiële en organisatorische huishouding van nationale en internationale communicatie- adviesbureaus. Vertrouwd met thematische, promotionele, corporate en media omgevingen. Is of afroep beschikbaar.

Korte lijnen met:


The NetForce

Communicatiespecialisten

The NetForce is een stichting waarbinnen ervaren vakmensen uit alle communicatiedisciplines samenwerken. Iedereen die bij The NetForce is aangesloten opereert zelfstandig. Daardoor kan The NetForce flexibel blijven, slagvaardig opereren en maatwerk in communicatie leveren.

www.thenetforce.nl

Terug naar boven

IDIS
Designspecialisten

IDIS verleent diensten aan de nationale en internationale ontwerpwereld. Het belangrijkste doel van IDIS is het matchen van opdrachtgevers – ontwerpbureaus, interne (ontwerp)afdelingen – met specialisten als professionele ontwerpers en ‘design dedicated’ managers en consultants.

www.idis.info


Freelance Fridays

Nieuwe mediaspecialisten

Freelance Fridays is een netwerk dat zich richt op freelancers in de nieuwe media sector. Freelance Fridays organiseert elke tweede vrijdag van de maand een bijeenkomst, in Café NAP te Amsterdam.

www.freelancefridays.nl


Móbile PR

Public relations & relatie media

Móbile helpt bedrijven en instellingen met het opbouwen en onderhouden van een relatie met hun klanten, door het inzetten van communicatiemiddelen die de waarden van een onderneming verwoorden en verbeelden. Van persbericht tot relatie magazine,
afgestemd op de doelgroep, aangepast aan het kwaliteitsimago.

www.mobilepr.nl

Terug naar boven


Onze ervaring

NOBRX brengt de specialistische ervaring van meer dan 50 professionals bijeen. Hierdoor is er eigenlijk geen branche, doelgroepsegment of communicatiediscipline waarin we geen relevante ervaring kunnen mobiliseren.
Sinds haar start in de zomer van 2004 heeft NOBRX inmiddels ervaring opgedaan in verschillende segmenten, waaronder energie, luchtvaart, automotive, nieuwe media en alcoholhoudende dranken.

“The trouble with experience is that by the time you have it you are too old to take advantage of it” Jimmy Connors

Gezien de vertrouwelijkheid van deze werkzaamheden kunnen we hier nog geen voorbeelden tonen. Maar in besloten kring laten we graag meer zien en kunnen we ook veel meer vertellen. Neem contact op met Rob Wehkamp voor een kennismakingsgesprek.

06 53691353
rob@nobrx.nl


Terug naar boven


Wat we niet doen

Sorry: om niemand voor het hoofd te stoten werken we niet voor politieke partijen. Hoe interessant dat vakmatig gezien ook zou kunnen zijn. Bovendien zou een politieke voorkeur het samenstellen van het beste team voor een merk in de weg kunnen staan.

 
”I don’t know the key to success, but the key to failure is to try to please everyone” Bill Cosby
 

Sorry: in een tijd waarin er nog steeds mensen sterven van de honger kunnen we het niet met ons geweten verenigen om te werken voor luxe honden- en kattenvoer. Niet omdat we niet van honden of katten houden, maar omdat we vinden dat de prioriteiten elders liggen.

De meesten van ons zijn vader of moeder en hebben het beste voor met hun kinderen. Dat gevoel zullen we altijd laten meewegen als we met kinderen communiceren.

Wat we graag doen is onze ervaring inzetten voor het goede doel. Niet om de prijzenkast te vullen, maar omdat we wezenlijk willen bijdragen aan onze omgeving. Voorwaarde is dat we geloven in het doel en denken dat communicatie daar een zinvolle bijdrage aan kan leveren.

Terug naar boven


  brothers in arms
Korte lijnen met

Onze ervaring
Wat we niet doen
 
  links
 
  contact